Menukaart

Laat u zich aangenaam verrassen door onze uitstekende à la carte en onze uitgebreide lunchkaart.

Via onderstaande link kunt u onze menukaarten openen en eventueel downloaden en printen. De menukaarten worden geopend in het programma Adobe Acrobat Reader.

Onze diner menukaart 2017

Voorgerechten

  • Plankje brood met dips en olijven € 5,50
  • Carpaccio van Drents weiderund met Grana Padano, € 10,50
    pijnboompitjes en balsamico dressing
  • Gamba’s in hete olie met garnituur van tomaatjes, dille en lente ui € 9,50
  • “Proeverij Hofsteenge” € 11,50
    trio van vis, vlees en een soepje naar keuze
  • Combi van vis € 9,50
  • zoet zure komkommer, wasabi en curry mayonaise
  • Bruschetta met tomaat, basilicum, olijfolie, knoflook en avocado € 7,50

* Voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

Soepen

  • Mosterdsoep met Drentse droge worst en lente ui € 5,00
  • Venkelsoep met gerookte zalm en rucola € 5,00
  • Tomatensoep met bruschetta en basilicum € 5,00
  • Soep plankje met boerenbrood en kruidenboter € 6,50
    combinatie van de drie bovenstaande soepen

* Soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Vegetarische Hoofdgerechten

  • Gegrilde halloumi, spinaziesalade en zoete aardappel € 15,00
  • Tagliatelle met bospaddenstoelen, verse room en knoflook € 15,00
  • Gevulde portobello met roerbak groente en geitenkaas € 15,00

Maaltijdsalade’s

  • Bladspinazie salade met geitenkaas, honing, appel, walnoten € 13,50
    en tal van verse groenten eventueel te bestellen met bacon
  • Salade seranoham met olijven, feta, zongedroogde tomaatjes, € 16,50
    gegrilde paprika, gemarineerde artisjok en rode pesto dressing
  • Bladspinazie salade met piri piri kipfilet, geroosterde groenten, € 16,50
    brandnetelkaas en mangochutney
  • Salade gerookte zalm en gamba’s met rode uien ringen, zoete aardappel € 16,50
    groene asperge en een dressing van citroen en limoen

* Bij de maaltijdsalade ’s heeft u keuze uit friet of brood

Hoofdgerechten

  • Mixed grill van kip, sparerib en biefstuk met chimichurri € 19,50
    Huisgemarineerde malse spareribs met onze eigen barbecue saus € 18,50
  • Zalmfilet met een korst van tomaten en saus van witte wijn € 19,50
  • Duo van kalfssukade en kalfsoester met schuim van mosterd/gember € 18,50
    geserveerd met saus van basilicum
  • “Hofsteenge Schnitzel” met garnituur van champignons, spek, ui, prei € 18,50
  • Entrecote (225 gram) gegrild met gefrituurde uien ringen en wortelcrème € 20,00
    geserveerd met saus van grove pepers
  • Kabeljauw met roerbak van wakame, groene asperges en roquefortsaus € 18,00
  • Huisgemaakte satéspies van varkenshaas met frites, € 18,00
    atjar en gefrituurde uitjes

* Krijtbord aan de wand. Vraag uw gastvrouw of gastheer voor eventuele uitleg
* Laat u verrassen door de chef met een 3 gangen verrassingsmenu € 32,50
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
salade en warme groente en eventueel een bakje frites voor € 1,75

Kindermenu’s

  • Tomatensoepje met broodjes en kruidenboter € 3,50
  • Kroket met frietjes, mayonaise en appelmoes € 5,50
  • Frikandel met frietjes, mayonaise en appelmoes € 5,50
  • Kipnuggets met frietjes, mayonaise en appelmoes € 5,50
  • Kaassoufflé met frietjes, mayonaise en appelmoes € 5,50
  • Kipfilet met frietjes, mayonaise en appelmoes € 6,00
  • Satéspiesje met frietjes, mayonaise en appelmoes € 6,00
  • Spareribs met frietjes, mayonaise en appelmoes € 6,50

Nagerechten

  • Crème brûlée met een lolly van karamel en chocola met slagroom € 7,00
  • Citroen cheesecake met kruim van bastogne en slagroom € 7,00
  • Coupe sorbet met verse vruchten vanille ijs en slagroom € 6,50
  • Dame Blanche met chocoladesaus en slagroom € 5,50
  • Appelbol uit de oven met vanillesaus en vanille ijs € 6,50
  • Coupe Romanoff met verse aardbeien, vanille ijs en slagroom € 6,50

Heeft u een allergie?
Geef het aan ons door!