Welkom bij Hofsteenge Grolloo

Let op! Wegwerkzaamheden

In verband met wegwerkzaamheden kunt u hinder ondervinden op uw route! Volg de borden ‘Hofsteenge’ en u kunt gewoon bij ons parkeren!
Lukt het toch niet? Bel gerust: 0592 501226.


Midden in het hart van Drenthe ligt in een mooie bosrijke omgeving het dorp Grolloo, omgeven door een geweldige natuur en het startpunt voor vele wandelaars en fietsers.

Dit rustieke dorp heeft meer naamsbekendheid gekregen doordat de bekende bluesband Cuby and the Blizzards in 1967 een LP hebben uitgebracht met de titel ”Groeten uit Grolloo”. Café restaurant Hofsteenge bestaat vanaf 1 mei 2017, 126 jaar en was toentertijd ook het stamcafé van de bandleden van Cuby and the Blizzards.

Tegenwoordig bestaat het bedrijf niet alleen uit een sfeervol café-restaurant, maar zijn er ook verschillende zalen. Welke uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld het vieren van bruiloften, recepties, personeelsfeesten, kinderfeestjes, familiereünies, enzovoort.

Tevens beschikt het bedrijf over twee kegelbanen, een verwarmd biljart, slijterij, kinderspeelplaats en een ruime parkeergelegenheid.

Mocht u in de buurt zijn, kom dan gerust eens langs en geniet van onze gastvrijheid, de koffie staat altijd klaar!