Groepsactiviteiten

Ook met beperkte maatregelen m.b.t. het corona virus zijn groepsactiviteiten geen probleem. Wat dacht je van een avondje “escape the forest”, expeditie Grolloo, Geo Cache of een schuttersavond. In samenwerking met Joytime in Grolloo bieden wij verschillende leuke arrangementen aan met drankjes, hapjes of een uitgebreide bbq of buffet. Neem contact op voor de mogelijkheden. Tel. 0592 501655 of mail naar: info@joytime.nl

ESCAPE THE FOREST

SAMENWERKEN, PUZZELEN,  SLIM EN LOGISCH REDENEREN – DAT IS DE KERN VAN ESCAPE THE FOREST.

Escape rooms zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Zo kun kun je ontsnappen uit een klaslokaal, een bibliotheek, een laboratorium en noem het verder allemaal maar op. In Grolloo hebben we de nieuwste variant ontwikkeld: Escape the Forest! De Escape is een avond activiteit, de donkere bossen maken het extra spannend …

Met een routebeschrijving dring je het bos binnen en loop je de opgedragen route. Onderweg kom je langs opdrachten, puzzels en mysterieuze situaties. Door het oplossen van de raadsels en puzzels verzamel je cijfers. Vlak voordat je het bos kunt verlaten spelen we het eindspel. In dit eindspel kun je de cijfercodes ontrafelen waarmee de poort naar het veilige gebied ontsloten kan worden.

Het is een tocht waarbij je in groepjes van ongeveer 6-8 personen het bos wordt ingestuurd. Onder druk van de tijd en de angst voor het onbekende en onverwachte loop je de route in het donkere bos. De puzzels en raadsels onderweg leveren je cijfers op. Hiermee kun je de code kraken. Maar natuurlijk gaat dit niet vanzelf. Wie zijn er nog meer in het bos? kom je er wel op tijd uit? Lukt de Escape of ben je gedoemd?  Als je slaagt wordt je in ieder geval beloond! De Escape duurt ongeveer twee uur en kan geboekt worden in de periode Oktober t/m April.

Escape the Forest: de outdoor variant op escape rooms en zeker zo spannend! 

De route is eenvoudig te vinden, de opdrachten zijn dat echter niet. Rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, scheikunde en logisch denkwerk zijn de ingrediënten van de puzzels en opgaven. Onderweg verzamel je hiermee cijfers. In het eindspel worden deze omgezet in codes. Alleen de beste groepen komen in één keer door de poort op het veilige terrein. Met Escape the Forest kies je voor een spannend, actief programma. Je bent namelijk niet alleen in het bos. Er wordt op je gelet en geloerd. Sterke zenuwen zijn vereist. Ons kledingadvies is sportieve kleding en stevig schoeisel, indien nodig aangepast aan het weer. 

Avondvullend programma 

Je wordt ontvangen bij Café-Restaurant Hofsteenge met een kop koffie en iets lekkers. Na de tweede kop koffie volgt de uitleg en aansluitend ga je het bos in. Bij terugkeer zijn er voor iedereen twee consumpties met daarbij borrelhapjes. Tegen meerprijs zijn er variaties met barbecue of buffet mogelijk.

ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENT

AVONDJE GROLLOO

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Drenthe? Bij Joytime faciliteren wij jullie avond graag! Gezellig samen eten, vervolgens de natuur in en afsluitend een drankje.

GROEPSACTIVITEITEN IN DRENTHE

Een avondje Grolloo betekent lekker eten gevolgd door een mooie activiteit en wordt afgesloten met gezelligheid. Geschikt voor zeer diverse groepen worden er meerdere mogelijkheden geboden! Kiezen jullie voor de Geo Cache, Expeditie Grolloo of toch de Escape? Welke keuze jullie ook maken: gezelligheid gegarandeerd!

LEKKER ETEN

De avond begint met een Barbecue speciaal of Buffet Mediterrane bij Café-Restaurant Hofsteenge. Wij serveren o.a. een Black Angus Burger bij de barbecue en bijvoorbeeld verse tonijnsalade en heerlijke tagliatelle met groene pesto saus bij het Buffet Mediterrane. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen. Tegen meerprijs is een Barbecue Deluxe (inclusief een ijsje van de Italiaanse ijskar) mogelijk of kunt u kiezen voor een Koud warm buffet Hofsteenge.

GEO CACHEN OF TOCH EXPEDITIE GROLLOO OF DE ESCAPE?

Na de maaltijd ga je het bos in voor de gekozen activiteit. De Geo Cache, Expeditie Grolloo of de Escape. Bij terugkeer kan er gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Eten bestellen?

Bestel uw afhaalmaaltijd:
Bel: 0592-501226
Bel en bestel!

Tafel reserveren?

Om bij ons langs te komen, dient u een tafel te reserveren.
» Telefonisch, bel: 0592-501226
» Email: info@hofsteengegrolloo.nl
» Onderaan de pagina via de rode knop!
Reserveren?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
17:00 – 20:00
17:00 – 20:00
17:00 – 20:00

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
09:00 – 24:00
09:00 – 01:00
09:00 – 01:00
09:00 – 02:00
09:00 – 02:00
10:00 – 24:00