Arrangementen

Café Restaurant Hofsteenge biedt u verschillende mogelijkheden. Niet alleen kunnen wij u verschillende zalen ter beschikking stellen maar ook hebben wij diverse arrangementen in ons assortiment.

Wilt u tijdens uw bruiloft een koud/warmbuffet gebruiken in de feestzaal? Of geeft u de voorkeur aan een luxe lunch in de tuinzaal met aansluitend het tuinterras? Het kan allemaal, de verschillende arrangementen kunnen we in de meeste gevallen op maat voor u samenstellen.

Onderstaand treft u diverse arrangementen aan.

Hieronder onze kegelarrangementen die te combineren zijn met een buffet of barbecue.

Hieronder onze buffet arrangementen. Alle arrangementen zijn naar wens aan te passen. Neem contact op voor al onze mogelijkheden!

Bij ons kunt u het gehele jaar door binnen of buiten barbecueën. Neem contact op voor onze vele mogelijkheden.

Op zoek naar een lunch locatie of een lunch boeken bij uw feest, vergadering, team uitje, tussenstop o.i.d.? Bekijk onze lunch arrangementen. Alles is naar wens aan te passen.

Wij zijn de perfecte locatie voor uw feest. Wij maken elk feest op maat. Andere wensen? Geen probleem bespreek uw voorkeuren met ons en we maken een offerte op maat.

Wij zijn de juiste plek voor uw vergadering, team uitje, congres, presentatie, beurs of andere gelegenheid. Zaalhuur rekenen wij niet als u een arrangement boekt. Andere wensen? Geen probleem neem contact op voor onze vele mogelijkheden.

Tevens hebben wij een samenwerking met Joytime Grolloo voor een fantastisch actief uitje na de vergadering. Ook heel geschikt voor teambuilding.

Naast onze binnen activiteiten hebben wij ook enkele buitenactiviteiten bij mooi weer.

Eten bestellen?

Bestel uw afhaalmaaltijd:
Bel: 0592-501226
Bel en bestel!

Tafel reserveren?

Om bij ons langs te komen, dient u een tafel te reserveren.
» Telefonisch, bel: 0592-501226
» Email: info@hofsteengegrolloo.nl
Reserveren?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00