Onze evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Johan Derksen’s Sunday Blues – Meena Cryle and the Chris Fillmore Band

3 oktober 2021

Johan Derksen’s Sunday Blues:

Meena Cryle and the Chris Fillmore Band

Meena Cryle & The Chris Fillmore Band staan bekend om hun verfijnde mix van blues, soul, rock, gospel en zelfs country-elementen. Dit geluid maakte ook indruk op de legendarische Grammy-winnaar Jim Gaines (Stevie Ray Vaughan, John Lee Hooker, Santana, ..), die haar eerste album produceerde in 2009 en Meena heette “… een van de beste zangeressen waarmee ik heb samengewerkt in twintig jaar. Zij is wat wij in het bedrijf een ‘oude ziel’ noemen. Ze heeft de stem en zij heeft de passie … “.
In de internationale bluescène trokken ze pas een jaar later de aandacht met hun buitengewone muzikale uiterlijk. Een gitarist en een zanger die plots één worden op het podium – je kunt niet zeggen wie letterlijk de toon zet in deze formatie. Niet alleen zijn ze, zoals Susan Tedeschi en Derek Trucks, een uitstekend muzikaal team, beiden zijn autodidactische uitzonderlijke talenten.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd.

Naar aanleiding van de nieuw opgelegde maatregelen vanuit de overheid vragen we vanaf zaterdag 25 september bij binnenkomst van ons bedrijf om een coronatoegangsbewijs voor bezoekers vanaf 13 jaar, vanaf 14 jaar gecombineerd met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Alleen bezoekers met zo’n speciaal coronatoegangsbewijs mogen worden toegelaten. Dit werkt met een QR code die je via je telefoon of een print kunt laten zien. Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.

We gebruiken je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket en identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en hebben geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis. Deze kun je ophalen via de Coronacheck-app als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt.

Aanvang 15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur
Entree: € 15,-

Reserveren kan via 0592-501226 of info@hofsteengegrolloo.nl

Gegevens

Datum:
3 oktober 2021

Bestel hier online tickets.