Feestzaal huren in Grolloo?

Wilt u een bruiloft, jubileumfeest, personeelsfeest, vergadering of concert organiseren? Dan kunt u gebruik maken van onze mooie feestzaal! De feestzaal van Hofsteenge Grolloo, kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende gebeurtenissen.

De omvang en de stijlvolle inrichting van deze feestzaal is uniek, dit maakt de feestzaal ook gezellig voor kleinere gezelschappen. Ook biedt deze feestzaal de mogelijkheid om even lekker te swingen doordat er een ruime dansvloer aanwezig is!

Zin in een feestje in onze feestzaal? Neem nu contact op voor de mogelijkheden!

Verschillende mogelijkheden in onze feestzaal!

Voor de verschillende gelegenheden is onze feestzaal beschikbaar. Dit betekent ook dat de zaal ingericht kan worden naar uw wens. Wilt u de zaal op een bepaalde manier ingericht hebben voor een receptie met veel zitplaatsen?

Of wilt u de zaal ingericht hebben met meerdere statafels om makkelijk naar de dansvloer te kunnen komen? Bij de feestzaal van Hofsteenge Grolloo is het allemaal mogelijk!

Wilt u een feest organiseren in onze feestzaal? Neem nu contact op!

    Meer dan alleen een feestzaal bij Hofsteenge Grolloo!

    Hofsteenge Grolloo biedt u meerdere zalen dan alleen onze feestzaal. Zo kunt u met kleinere gezelschappen bijvoorbeeld gebruik maken van onze kegelzaal of tuinzaal. In onze kegelzaal kunt u op een sportieve manier genieten van uw arrangement. Dankzij de combinatie van kegelbanen, bar en buffet met barbecue is deze zaal geschikt voor een sportief en ontspannen feestje!

    Mocht u toch liever van de buitenlucht willen genieten met één van onze mooie arrangementen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze tuinzaal. Doordat onze tuinzaal bestaat uit een authentieke ruimte met openslaande deuren naar het tuinterras en kinderspeeltuintje is dit een perfecte zaal voor jong en oud. Al onze zalen zijn beschikbaar voor verschillende gelegenheden!

    Zaal huren bij Hofsteenge Grolloo? Voor alle gelegenheden mogelijk!