Tuinzaal huren? Heerlijk buiten zitten bij Hofsteenge Grolloo!

Bent u opzoek naar een tuinzaal voor bijvoorbeeld een verjaardag of een andere gelegenheid? Hofsteenge Grolloo biedt u zo’n tuinzaal! Deze zaal is geschikt voor maximaal 50 personen en is een authentieke ruimte met openslaande deuren naar het tuinterras en kinderspeeltuintje. De zaal is geschikt voor; lunches, diners, recepties bruiloften vergaderingen en nog veel meer. Neem een kijkje bij onze arrangementen voor de mogelijkheden voor het gebruik van deze mooie tuinzaal!

Wilt u een tuinzaal huren? Neem contact op voor een mooie tuinzaal bij Hofsteenge Grolloo!

Meerdere mooie zalen bij Hofsteenge Grolloo!

U kunt bij Hofsteenge Grolloo niet alleen terecht voor een arrangement bij onze tuinzaal. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor onze kegelzaal. Onze kegelzaal voor maximaal 50 personen biedt u een gezellige en sportieve ontspanning voor jong en oud. Zo biedt Hofsteenge Grolloo u gevarieerde arrangementen voor kegelen en barbecueën.

Wilt u liever een feestzaal huren? Ook dat is mogelijk! Onze mooie feestzaal biedt u een ruimte voor maximaal 350 personen voor de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld bruiloften, personeelsfeesten, vergaderingen, concerten en nog veel meer. De feestzaal biedt u ook een ruime dansvloer en een royaal podium!

Op zoek naar iets anders dan een tuinzaal? Bekijk nu de verschillende mogelijkheden!

    Waarom een tuinzaal bij Hofsteenge Grolloo?

    Heeft u een leuk uitje gehad of wilt u lekker uit eten met uw familie en wilt u de dag mooi afsluiten met een arrangement in een tuinzaal? Dan biedt Hofsteenge Grolloo u die optie. Met een mooi uitzicht naar buiten en de mogelijkheid om buiten te zitten is onze tuinzaal de ideale plek om van uw arrangement te genieten! Ook is er voor de jonge gasten een leuk kinderspeeltuintje, zo kunnen zijn leuk spelen terwijl u geniet van uw hapje en drankje in onze mooie tuinzaal.

    Wilt u meer informatie over onze tuinzaal? Neem dan nu contact op!