Restaurant

Welkom in het restaurantgedeelte van Café Restaurant Hofsteenge, gelegen in het idyllische dorp Grolloo in Drenthe. Bij ons geniet u van heerlijke gerechten in een gemoedelijke sfeer die typerend is voor de regio. Hofsteenge staat al sinds 1894 centraal in het dorpsleven en biedt naast een smakelijk menu ook een podium voor bluesmuziek, waarbij we mede-organisator zijn van het bekende "Holland International Blues Festival".

Ons restaurant

Ons restaurant is de perfecte plek voor zowel een ontspannen lunch als een uitgebreid diner. Met een menukaart die varieert van klassieke Drentse gerechten tot moderne culinaire creaties, is er voor ieder wat wils. De inrichting van het restaurant, met zijn rustieke en warme uitstraling, maakt elke maaltijd tot een gezellige gelegenheid.

Naast uitstekend eten, kunt u bij Hofsteenge ook terecht voor diverse evenementen en privé-feesten. Onze zalen zijn ideaal voor bruiloften, recepties en familiebijeenkomsten. Met faciliteiten zoals kegelbanen en een kinderspeeltuin is er vermaak voor jong en oud. Reserveer uw tafel en ervaar de authentieke Drentse gastvrijheid bij Hofsteenge Grolloo.

 

Heeft u interesse?

Neem dan snel contact met ons op via telefoon, email of het contactformulier.

Informatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een van onze mogelijkheden? Vraag dan snel informatie op via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*

Wat gasten zeggen over Hofsteenge Grolloo