Onze evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ian Siegal

24 maart 2024 om 14:30 - 17:00

Ian Siegal is al jaren een gevestigde naam binnen de internationale blues scene. In Grolloo zagen we de Brit al enkele eerder schitteren. Voor de doorgewinterde blues- & americanaliefhebber behoeft Ian Siegal dan ook geen introductie meer. Met zeven British Blues Awards, een European Blues Award en nog meer beeldjes in de kast wordt deze man geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten.

De geboren Engelsman verliet Portsmouth op zestienjarige leeftijd als roadie voor de band van zijn neef. Incidenteel kreeg hij er de kans om te zingen, met een verbluft publiek als resultaat. De jonge rasartiest kende toen al namelijk het rauwe, scheurende stemgeluid dat hij vandaag de dag nog steeds bezit. Al jong raakte deze autodidact dus bezeten van de muziek van Howlin’ Wolf en zo speelde hij later met o.a. de zoon Muddy Waters (Big Bill Morganfield), Bill Wyman en zelfs Chaka Kahn.

Siegal laat zijn gitaar ‘janken’ en net als er geen einde lijkt te komen aan de stroom indrukwekkende gitaarriffs, kiest hij voor een moment van ingetogenheid. Blues in optima forma.

Aanvang 15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur
Entree: € 17,50 p.p.
Reserveren kan via 0592-501226 of reserveringen@hofsteengegrolloo.nl

 

Ian Siegal presents: B.L.U.E.S. | #RamblinRoots | Live in TivoliVredenburg (2021) – YouTube

 

Gegevens

Datum:
24 maart 2024
Tijd:
14:30 - 17:00

Bestel hier online tickets.