Onze zalen

Kegelzaal

Maximaal voor 50 personen. Biedt gezellige en sportieve ontspanning voor jong en oud!

Dankzij de combinatie van kegelbanen, bar en buffet met barbecue is deze zaal zeer geschikt voor feestjes met sportieve ontspanning. Wij hebben gevarieerde arrangementen voor kegelen en barbecueën. Zit uw voorkeur daar niet bij? Neem gerust contact met ons op voor onze vele andere mogelijkheden.

Tuinzaal

Deze zaal is geschikt voor maximaal 50 personen. Een authentieke ruimte met openslaande deuren naar het tuinterras en kinderspeeltuintje. Het tuinterras is ook bij de zaal te boeken mits het weer het toe laat.

Deze zaal is zeer geschikt voor; diners, lunches, buffetten, bruiloften, recepties, mobiele barbecue voor binnen en buiten, personeelsfeesten, presentaties, vergaderingen etc. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Café opstelling
Vergadering opstelling
Tuin terras klaar voor een receptie met zitjes en statafels

Feestzaal

Onze feestzaal is geschikt voor maximaal 350 personen.

Deze multifunctionele zaal biedt mogelijkheid voor de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Uniek voor een zaal van deze omvang is de stijlvolle inrichting, waardoor de zaal ook gezellig is voor kleinere gezelschappen. De zaal is voorzien van een ruime dansvloer en een royaal podium.

De grote zaal is zeer geschikt voor onder andere; bruiloften & recepties, jubileumfeesten, personeelsfeesten, presentaties, congressen, vergaderingen, poppodia, concerten, buffetten etc.

Zaal staat klaar voor een receptie
Thema feest in de zaal

Eten bestellen?

Bestel uw afhaalmaaltijd:
Bel: 0592-501226
Bel en bestel!

Tafel reserveren?

Om bij ons langs te komen, dient u een tafel te reserveren.
» Telefonisch, bel: 0592-501226
» Email: info@hofsteengegrolloo.nl
Reserveren?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00