Kegelzaal huren? Hofsteenge Grolloo!

Bent u op zoek naar een kegelzaal die u wilt afhuren voor een bepaalde gelegenheid? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Hofsteenge Grolloo. De kegelzaal van Hofsteenge Grolloo is dankzij de combinatie van kegelbanen, bar en buffet zeer geschikt voor feestjes met sportieve ontspanning. Bij onze kegelzaal krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van gevarieerde arrangementen voor kegelen en barbecueën, zit uw voorkeur hier niet bij? Dan kunt u gerust met ons contact opnemen voor de vele andere mogelijkheden!

Wilt u een kegelzaal huren in of rond Grolloo? Neem dan nu contact op!

Kegelzaal voor jong en oud!

Wilt u een uitje plannen met gezin of familie? Dan kunt u bij Hofsteenge Grolloo gebruik maken van onze mooie kegelzaal. Voor allerlei verschillende gelegenheden kunt u gebruik maken van onze kegelzaal, bijvoorbeeld bij een verjaardag, als iemand is geslaagd of gewoon puur omdat u er even op uit wilt met gezin of familie. Doordat er bij kegelen gebruik wordt gemaakt van kleine ballen en er de mogelijkheid is om aan de zijkant rails omhoog te doen is de kegelzaal ook geschikt voor jonge gasten.

Klaar voor uw uitje in onze kegelzaal? Hofsteenge Grolloo biedt u de mogelijkheid!

  Kegelzaal huren
  Kegelzaal huren bij Hofsteenge Grolloo

  Hofsteenge Grolloo biedt u verschillende zalen!

  Bij Hofsteenge Grolloo zijn er meerdere zalen te huren dan alleen de kegelzaal. Zo kunt u ook bij ons terecht bij onze mooie tuinzaal, deze zaal is geschikt voor maximaal 50 personen. De tuinzaal is een authentieke ruimte met openslaande deuren naar het tuinterras en kinderspeeltuintje. Mits het weer het toe laat is het tuinterras ook bij de zaal te boeken.

  Ook kunt u bij Hofsteenge Grolloo gebruik maken van de feestzaal, deze zaal is geschikt voor maximaal 350 personen. Dit is een multifunctionele zaal die mogelijkheden biedt voor de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Zo kunt u hier terecht voor een bruiloft, jubileumfeesten, personeelsfeesten, vergaderingen en nog veel meer!

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze zalen? Neem nu contact met ons op!