Onze evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Johan Derksen’s Sunday Blues – Sari Schorr

3 april 2022

Johan Derksen’s Sunday Blues:

SARI SCHORR!

Aanvullende info: Om toegang tot het evenement te verkrijgen en iedereen zijn/haar veiligheid te garanderen scannen wij de Corona QR code aan de deur! Tevens bent u welkom met een negatieve PCR Test die ten vroegste 48 uur voor de dag van aanwezigheid op het evenement werd afgenomen. Mocht u hierover vragen hebben en of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

Sari Beth Schorr is een Amerikaanse bluesrock zangeres en songwriter uit New York. In januari 2015 werd de legendarische producer Mike Vernon, bekend van zijn werk met Fleetwood Mac, John Mayall, Eric Clapton, David Bowie en vele anderen, uitgenodigd om zijn Keeping The blues Alive Award in ontvangst te komen nemen tijdens de prestigieuze International Blues Challence in Memphis. Het was daar dat Mike getuige was van de vocale prestaties van Sari Schorr. Mike, die al op pensioen was, raakte zo onder de indruk van Sari, dat hij haar dadelijk voorstelde om samen een album op te nemen. Haar debuutalbum ‘A Force Of Nature’ dat in september 2016 verscheen bevatte twaalf nummers, waarvan Sari er negen zelf schreef of mee hielp schrijven. Er stonden drie covers op het album en met Innes Sibun, Walter Trout en Oli Brown waren er een paar geweldige gitaristen die hun medewerking verleenden aan dit debuut album. Met ‘A Force Of Nature’ belandde Sari op nummer één van de IBBA Charts en ontving ze nominaties voor beste zangeres en beste album. Op vijf oktober 2018 verscheen de opvolger ‘Never Say Never’, een album dat live werd opgenomen om de rauwe energie van haar muziek vast te leggen. ‘Never Say Never’ loste de hoog gespannen verwachtingen helemaal in. Na dit album koos Sari voor een volledig nieuwe band voor haar Europese concerten. Ondertussen werd Sari ook opgenomen in de New York Blues Hall Of Fame.

Aanvang 15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur
Entree: € 15,-
Reserveren kan via 0592-501226 of info@hofsteengegrolloo.nl

Naar aanleiding van de nieuw opgelegde maatregelen vanuit de overheid vragen we vanaf zaterdag 25 september bij binnenkomst van ons bedrijf om een coronatoegangsbewijs voor bezoekers vanaf 13 jaar, vanaf 14 jaar gecombineerd met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Alleen bezoekers met zo’n speciaal coronatoegangsbewijs mogen worden toegelaten. Dit werkt met een QR code die je via je telefoon of een print kunt laten zien. Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot onze zaal.

We gebruiken je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket en identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot het optreden en hebben geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis. Deze kun je ophalen via de Coronacheck-app als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt.

Gegevens

Datum:
3 april 2022

Bestel hier online tickets.