Onze evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sunday Blues – By Water Call – LET OP AANGEPASTE AANVANGSTIJD

1 oktober 2023 om 15:30 - 18:00

Meghan Parnell en Dave Barnes zijn de drijvende kracht achter Bywater Call, een 7-koppige Southern Soul, Roots Rock band uit Toronto, Canada.

Sinds Bywater Call werd gevormd in 2017, zijn ze Maple Blues en Independent Blues Award genomineerd en hebben ze furore gemaakt in het Canadese Festival Circuit. De band heeft ook de kans gehad om uitgebreid te toeren door Europa, waaronder onlangs in mei en juni van 2022, met een mainstage optreden op Nederland’s première blues festival MOULIN BLUES. Optredens daar werden geprezen in de Nederlandse en Duitse media, met verwijzingen naar Meghan als een van de beste zangers in blues en roots vandaag de dag.

In november 2021, Meghan was een featured performer op de Women’s Blues Review in Toronto’s historische Roy Thompson Hall.

Bywater’s langverwachte tweede album werd uitgebracht op 2 september 2022.

Voor degenen die de band hebben gevolgd, is met dit nieuwe hoofdstuk een evolutie in geluid en concept te horen. En toch blijven de kernwaarden van rauwe emotie, sterke muzikaliteit en het doel om een spannende, krachtige en ontroerende ervaring voor luisteraars te creëren altijd aanwezig.

Bywater Call zag de release van hun debuutalbum in november, 2019 in Canada, USA, Europa en Australië.

Geboren uit een liefde voor southern soul, blues en roots muziek en een passie om een krachtige en ontroerende ervaring voor luisteraars te creëren, wordt Bywater Call aangevuld door Bruce McCarthy op drums, Mike Meusel op Bass, John Kervin op Keys, Stephen Dyte op Trumpet en Julian Nalli op Tenor Sax.

Aanvang 16:00

Zaal open 15:30 uur
Entree: € 17,50 p.p.
Reserveren kan via 0592-501226 of reserveringen@hofsteengegrolloo.nl

 

Gegevens

Datum:
1 oktober 2023
Tijd:
15:30 - 18:00

Bestel hier online tickets.